• 3 Αυγούστου, 2021

“Red Notice”: Πότε θα προβληθεί η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή του Nteflix- Πόσα θα πάρουν οι πρωταγωνιστές

 “Red Notice”: Πότε θα προβληθεί η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή του Nteflix- Πόσα θα πάρουν οι πρωταγωνιστές

Την ημερομηνία κυκλοφορίας της πιο ακριβοπληρωμένης ταινίας μέχρι σήμερα του Netflix, το «Red Notice» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της, Ντουέιν Τζόνσον.

O γίγαντας συνεχούς ροής διέθεσε 200 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή της επερχόμενης ταινίας κωμωδίας δράσης, καθιστώντας την την πιο ακριβή μέχρι σήμερα. Κι όπως ανακοίνωσε ο Ντουέιν Τζόνσον, ένας εκ των πρωταγωνιστών, μαζί με τον Ράιαν Ρέινολντς και την Γκαλ Γκαντότ, η πρεμιέρα θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο.

«Σας στέλνω επισήμως την ειδοποίησή σας» έγραψε στην ανάρτησή του. «Η μεγαλύτερη ταινία του Netflix, Red Notice, κυρίες και κύριοι θα κάνει πρεμιέρα στα σαλόνια σας σε όλο τον κόσμο στις 12 Νοεμβρίου».

Πόσα πήραν οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Netflix


Ο διάσημος ηθοποιός δεν ήταν υπερβολικός στη χρήση των λέξεων καθώς δεδομένου ότι ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια, είναι η πιο ακριβή ταινία του Netflix. Το 2019, αναφέρθηκε ότι ο Ράιαν Ρέινολντς και η Γκαλ Γκαντότ θα έπαιρναν ο καθένας τους σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια για τους ρόλους τους, ενώ ο Ντουέιν Τζόνσον θα έπαιρνε «εκατομμύρια περισσότερα» ως ένας από τους πρωταγωνιστές και παραγωγούς, σύμφωνα με το Variety.

Red Notice Release Date November 2021 on Netflix • The Awesome One

«Ο κορυφαίος profiler του FBI. Ο πιο καταζητούμενος κλέφτης έργων τέχνης. Και ο μεγαλύτερος conman που έχει δει ποτέ ο κόσμος» έγραψε ο Τζόνσον σε μια λεζάντα της φωτογραφίας των τριών πρωταγωνιστών της ταινίας. «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Netflix για την εμπιστοσύνη και το όραμα να δεσμευτούν για τη μεγαλύτερη επένδυσή που έκαναν ποτέ. Ευχαριστώ τον καλό φίλο μου και το δημιουργό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρόουσον Θάρμπερ» συνέχισε, προσθέτοντας αστειευόμενος: «Ευχαριστώ τους εξαιρετικά ταλαντούχους (και εξαιρετικά μη ελκυστικούς) συμπρωταγωνιστές Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρένολντς».


Πηγή: iefimerida.gr

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.