• 30 Νοεμβρίου, 2021

Πρωτοβουλία Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ: Σειρά επαφών με τους υποψήφιους για την προεδρία σε συνεννόηση με την Γεννηματά

 Πρωτοβουλία Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ: Σειρά επαφών με τους υποψήφιους για την προεδρία σε συνεννόηση με την Γεννηματά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποσύρεται από την «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος εξαιτίας της μάχης που έχει να δώσει για την υγεία της. Μετά τις ανακοινώσεις έξι υποψηφιοτήτων, πρωτοβουλία ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση με τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Για αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.