Πέτρου Ράλλη: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής το θύμα του τροχαίου – Έπεσε πάνω του αυτοκίνητο από γέφυρα

 Πέτρου Ράλλη: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής το θύμα του τροχαίου – Έπεσε πάνω του αυτοκίνητο από γέφυρα

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «ΑΟ Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας» ήταν το θύμα του τροχαίου που έγινε στην Πέτρου Ράλλη και Θηβών όταν για αδιευκρίνιστους λόγους ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του στην γέφυρα δίπλα στο Γ΄ Νεκροταφείο και καταπλάκωσε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος Γιάννης Τσατσάνης.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος κατευθυνόταν, μέσω της αερογέφυρας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Θηβών, προς την Αθήνα. Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και έπεσε από την αερογέφυρα.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε παράδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη όταν προσγειώθηκε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος, ο οποίος τελικά έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου – Ο στόχος της αυτοδυναμίας, η διαφαινόμενη ρήξη μετά την απομόνωση της “Ομπρέλας”

Μανώλης Δράκος