• 21 Ιανουαρίου, 2022

Πατέρας της δολοφονημένης 29χρονης: “Ο γαμπρός μου δεν με άφηνε να δω τα εγγόνια μου – Είχα να δω την κόρη μου 4 χρόνια”

 Πατέρας της δολοφονημένης 29χρονης: “Ο γαμπρός μου δεν με άφηνε να δω τα εγγόνια μου – Είχα να δω την κόρη μου 4 χρόνια”

Η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη αποτελεί τη 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα εφέτος.

Κατέληξε από τα χτυπήματα του 32χρονου συζύγου της, ύστερα από τρεις μέρες νοσηλείας κι απανωτών χειρουργείων λόγω της ρήξης σπλήνας και ήπατος που είχε υποστεί από τα δολοφονικά χτυπήματα του συντρόφου της. «Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδίρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ετσι διακομίσθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο δράστης που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας. Όπως αναφέρει το voria.gr, κατά την ίδια πηγή, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την 29χρονη. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της, την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα λάβαιναν χώρα πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πατέρας της, είχε τέσσερα χρόνια να δει την κόρη του και τα εγγόνια του: «Τα εγγόνια μου είναι ένα 10χρονο κοριτσάκι, το αγόρι είναι 7 χρονών και έχουν και 2χρονών κοριτσάκι. Αυτό το μικρό και να το δω έξω δεν το γνωρίζω καθόλου αν το δω έξω. Μόνο το αγόρι έχω δει κάνα δυο φορές, το κορίτσι είναι μεγάλο, αλλά δεν μας άφηναν να τα δούμε».