Θεία γυναικοκτόνου Κυριακής: “Συνήθως έκανε κακό στον εαυτό του, δεν περίμενε κανείς να πειράξει άλλον”

 Θεία γυναικοκτόνου Κυριακής: “Συνήθως έκανε κακό στον εαυτό του, δεν περίμενε κανείς να πειράξει άλλον”

Η θεία του 39χρονου γυναικοκτόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους μίλησε για τον ανιψιό της λέγοντας πως «κανείς μας δεν περίμενε πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπο» και υποστηρίζοντας ότι η 28χρονη «δεν απέβαλε λόγω ξυλοδαρμού». Αρχικά, η θεία τού δράστη είπε πως «κανείς δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει και ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί». Στη συνέχεια, μιλώντας στο Mega, δήλωσε: «Η ζωή μας πια δεν είναι η ίδια και είμαστε συντετριμμένοι. Θα ήθελα πολύ να κάνω μία αγκαλιά την μαμά της Κικής, μία αγκαλιά που η ίδια δεν μπορεί να της κάνει. Πέρα από τον δράστη όμως, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι».

Σύμφωνα με την ίδια, «το παιδί έκανε συνήθως κακό στον εαυτό του. Όταν η οικογένεια πήγε σε πολλούς γιατρούς για να σώσει το παιδί του, όλοι έλεγαν πως είναι αυτοκαταστροφικός. Κανείς μας δεν περίμενε πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπος. Περίμενα πως θα αυτοκτονούσε, όχι πως θα έκανε κακό».

«Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε»

«Δεν ζητάμε αθώωση. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε. Να δικαστεί και να πληρώσει για τη δολοφονία που έκανε και όχι για τον τόπο που την έκανε», είπε έπειτα και πρόσθεσε:

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν. Είναι κρίμα να βγαίνει μία πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη. Ο Θανάσης δεν σήκωσε χέρι αλλά η Κική αποφάσισε να κάνει άμβλωση συνοδεία της μητέρας της. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλε λόγω ξυλοδαρμού».

Τέλος, δήλωσε: «Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του ο δράστης. Τον δράστη δεν τον έχει δει κανείς από τους συγγενείς του. Η μητέρα του χτυπιόταν στο Τζάνειο γιατί δεν την άφησαν να δει το παιδί της και δεν την άφησαν να μπει ούτε ένα λεπτό. Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική; Θα ζήσει ο ανιψιός μου μετά από αυτό; Το ότι αναπνέει σημαίνει ότι ζει; Φοβόμαστε πως όταν μπορέσει να ξανακάνει απόπειρα. Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα αλλά όχι για την τοποθεσία που έγινε».

Σχετικά Άρθρα