• 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Παροιμιώδης η… συμπεριφορά Θεοχάρη στην Κρήτη

 Παροιμιώδης η… συμπεριφορά Θεοχάρη στην Κρήτη

Η αλαζονεία του υπουργού Τουρισμού Θεοχάρη στην Κρήτη είναι παροιμιώδης, δεν ακούει κανέναν και δεν δίνει σημασία σε κανέναν! Ξενοδόχοι, ξενοδοχοϋπάλληλοι, υπάλληλοι στην εστίαση αλλά και οι ξεναγοί τον έχουν στην μπούκα και δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους.

Επεισόδιο με Θεοχάρη στην Κρήτη – Τον χαρακτήρισαν απαράδεκτο και αποχώρησαν

Εκεί λέει στις συσκέψεις είναι κάτι σαν παρών-απών, χτυπάει το τηλέφωνο, μιλάει συνέχεια σε αυτό, δεν ακούει τους παριστάμενους και βγαίνει από την αίθουσα των συσκέψεων – όπου θεωρητικά συμμετέχει για να ακούσει τους τοπικούς φορείς – για να δώσει συνεντεύξεις στα αθηναϊκά κανάλια, για να κάνει φιγούρα δηλαδή…

Λέγεται πως ακόμα και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τα πήραν στο κρανίο με τον υπουργό που τους είχε γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.

«Πρώτη φορά είδαμε υπουργό να αφήνει τη σύσκεψη και τους συνομιλητές του για να μιλήσει είτε στο κινητό του είτε σε κανάλι των Αθηνών. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε…», έλεγαν οι τοπικοί φορείς μετά την σύσκεψη – φιάσκο.

Όπως μάλιστα αναφέρει τοπικό Μέσο, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, δια μικροφώνου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά.

Ο Χάρης Θεοχάρης πάντως προτιμά να βγαίνει στο Mega και να γυρίζει την πλάτη του στις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα των επιχειρηματιών, των εργαζομένων, των ξεναγών…