Διασύνδεση POS – ταμειακών: “Ξεπεράσαμε το 90%, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση” λέει ο Θεοχάρης

 Διασύνδεση POS – ταμειακών: “Ξεπεράσαμε το 90%, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση” λέει ο Θεοχάρης

Στην παράταση για τη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών στάθηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας πως «έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες, θα έχουν ολοκληρωθεί», μιλώντας σήμερα το πρωί (03/03) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί, είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από τη 15η Μαρτίου και ύστερα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση.

Μετά το τέλος Απριλίου, δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση», προσέθεσε.

Τέλος, αναφερόμενος στη χθεσινή (02/03) τοποθέτηση του τέως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε πως «το “συγγνώμη” το είπε εμμέσως, αλλά δεν είναι αρκετό γιατί διέσυρε την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων οι οποίοι δεν του έφταιξαν σε τίποτα. Ήδη, οι αντιδράσεις είναι σφοδρές».

Σχετικά Άρθρα