• 5 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΔ για δήλωση Γιαννούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεκουλάρει διαρκώς στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία

 ΝΔ για δήλωση  Γιαννούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεκουλάρει διαρκώς στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία

Σφοδρή επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας, μέσω του Γραφείου Τύπου της, “άθλια” τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστου Γιαννούλη.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία». Στο ίδιο κείμενο τονίζεται ότι «αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία»

«Η απομόνωσή τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε ότι «για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση».