• 21 Ιανουαρίου, 2021

Λάρι Κίνγκ: Η απώλεια των παιδιών μου με συνέτριψε

 Λάρι Κίνγκ: Η απώλεια των παιδιών μου με συνέτριψε

Ο Λάρι Κίνγκ θρηνεί τον θάνατο των δύο παιδιών του, που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα 23 ημερών τον Ιούλιο. Ο γιος του Άντι πέθανε ξαφνικά από ανακοπή στα 65 του χρόνια και η κόρη του από καρκίνο του πνεύμονα στα 51 της χρόνια.

Ο Λάρι Κινγκ, λίγες ημέρες μετά ανέβασε το πρώτο του μήνυμα, όπου δηλώνει συντετριμμένος, τονίζοντας πως κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του.

Ο 86χρονος παρουσιαστής στο μήνυμά του στο Facebook, έγραψε:

«Με μεγάλη θλίψη και συντετριμμένος θέλω να επιβεβαιώσω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Άντι Κινγκ και της Κάια Κινγκ. Και οι δύο ήταν πολύ καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ… Ο Άντι πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Κάια πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά την διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα… Η απώλειά τους με συνέτριψε. Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του. Η οικογένειά μου κι εγώ, σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Αυτή την στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό».

It is with sadness and a father's broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and…

Gepostet von Larry King am Samstag, 22. August 2020

Ο Λάρι Κινγκ είχε αποκτήσει την κόρη του Κάια από τον γάμο του με την Αλέν Άκινς. Ο Άντι ήταν γιος της Άκινς από προηγούμενη σχέση και ο Κινγκ τον υιοθέτησε, όταν παντρεύτηκαν το 1961. Ωστόσο, τον μεγάλωσε και αγαπούσε σαν πραγματικό του γιο.