• 19 Ιουνίου, 2021

Ινδία: Πέθανε στον γάμο και ο γαμπρός την αντικατέστησε με την αδελφή της

 Ινδία: Πέθανε στον γάμο και ο γαμπρός την αντικατέστησε με την αδελφή της

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σε γάμο στην Ινδία δημοσίευσε η Daily Mail.

Σύμφωνα με την εφημερίδα μια νεαρή νύφη έχασε τη ζωή της στον γάμο της και…αντικαταστάθηκε από την αδελφή της, η οποία παντρεύτηκε τον γαμπρό στην ίδια τελετή!

Η Σουρμπί υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής που λάμβανε χώρα στην πόλη Ετάγουα, της πολιτείας Ούταρ Πραντές, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει στεφάνια με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ.

H Φαίη Σκορδά “διέλυσε” on air την Λατινοπούλου (vid)

 Οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού συμφώνησαν να συνεχιστεί ο γάμος με μία από τις αδελφές της αδικοχαμένης νύφης στη θέση της. Έτσι, ο γαμπρός παντρεύτηκε τελικά τη νεαρή Νίσα και, κατά τη διάρκεια της τελετής, η σορός της γυναίκας που αρχικά προοριζόταν για σύζυγός του βρισκόταν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά το πέρας της διαδικασίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στην Ινδία υπάρχουν κοινωνικοί παράγοντες που ενδεχομένως να επηρέασαν την απόφαση της οικογένειας. Α

πό τη μία μεριά, η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό να περίμενε κάποια «προίκα» σημαντική για την επιβίωσή της. Από την άλλη, ο γαμπρός και οι δικοί του μπορεί να ήθελαν να αποφύγουν το «στίγμα» της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη.

Η μητέρα της νύφης, Γκουντί Ντεβί, ζήτησε με θέρμη να προχωρήσει ο γάμος, παρότι ο τραγικός χαμός της μεγαλύτερης κόρης της τη συνέτριψε συναισθηματικά.