• 21 Ιουνίου, 2021

H Φαίη Σκορδά “διέλυσε” on air την Λατινοπούλου (vid)

 H Φαίη Σκορδά “διέλυσε” on air την Λατινοπούλου (vid)

«Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα» επιμένει η Λατινοπούλου παρά το ντόμινο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της
Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου -ακόμα και από την υφυπουργό Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων- η ίδια επιμένει στα όσα είπε στο… τουιτερικό της διάγγελμα.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό», εμφανίστηκε αποφασισμένη να υποστηρίξει τη θέση που πήρε μέσω του βίντεο που ανέβασε στο Twitter, για τις τρίχες στα γυναικεία μέρη του σώματος, τονίζοντας ότι «αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει δεν θα ήταν αλήθεια»

Δείτε το βίντεο με την Φαίη Σκορδά να “διαλύει” την…επιχειρηματολογία της Λατινοπούλου:

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και είναι πολύ έντονο και στην Ελλάδα» εξήγησε ξεκινώντας τη συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η πολιτεύτρια της ΝΔ και συνέχισε λέγοντας ότι «οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα».

«Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα» ανέφερε στη συνέχεια για να συμπληρώσει ότι «υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό».

Η κ. Λατινοπούλου ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν το κάνει αυτό για να κάνει καριέρα και ότι δεν θεωρεί ότι προσέβαλε κάποιον. «Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπε είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη», πρόσθεσε.

«Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες» κατέληξε αμετανόητη για όσα είχε υποστηρίξει στο βίντεο της, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, όσο και από celebrities που καταδίκασαν τις δηλώσεις της.

Πηγή: protothema.gr