• 16 Ιουνίου, 2021

Ηλιόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί σαν τουρίστας μέσα στην ίδια του τη χώρα

 Ηλιόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί σαν τουρίστας μέσα στην ίδια του τη χώρα

Την ανάγκη “να επανεκκινήσει η οικονομία και ο τουρισμός, ύστερα από το αποτυχημένο ιδιότυπο lockdown, στην διάρκεια του οποίου θρηνήσαμε πάνω από 10.800 ανθρώπινες ζωές”, υπογράμμισε σε συνέντευξή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ τόνισε ότι “δεν είναι το άνοιγμα του τουρισμού το πρόβλημα, αλλά ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι τουρίστας”.

“Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα, δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ και δεν στήριξε την πρωτοβάθμια φροντίδα και βλέπουμε πώς το πληρώνουμε τώρα στα νησιά” τόνισε ” μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα εμφανίζει όλα μαύρα, και για αυτόν τον λόγο προτείνει διαρκώς συγκεκριμένες λύσεις. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε κριτική, είμαστε εδώ για να λέμε πώς τα πράγματα μπορούν να πάνε διαφορετικά. Αυτό κάνουμε όταν προτείνουμε ότι μπορεί να ρυθμιστεί το ιδιωτικό χρέος, όταν λέμε ότι τώρα πρέπει να στηριχθεί ο τουρισμός και ότι πρέπει να ενισχύσουμε το ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα. Αν η κυβέρνηση είχε ακούσει έστω κάποιες από τις προτάσεις μας, θα ήμασταν σε μια πολύ καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή” σημείωσε.