• 24 Ιουλίου, 2021

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς για να φορτώνει τις αποτυχίες του

 Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς για να φορτώνει τις αποτυχίες του

“Διχαστικό πρωθυπουργό” χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “DIONTV” Κεντρικής Μακεδονίας, κατηγορώντας τον ότι “κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς μέσα στην κοινωνία, προκειμένου να φορτώνει εκεί την αποτυχία των δικών του πολιτικών”.

“Ακριβώς αυτό κάνει στο πεδίο του εμβολιασμού”, ανέφερε “καθώς η κυβέρνηση έχει πέσει περίπου 30% έξω στον στόχο του 70% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών που έλεγε ότι θα είχαμε στις αρχές του καλοκαιριού”. “Η άρνηση της ΝΔ να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, και ειδικότερα την πρωτοβάθμια περίθαλψη, οι παλινωδίες της -όπως με το εμβόλιο της Astra Zeneca- που “έσπασαν” την εμπιστοσύνη με τους πολίτες και η αδυναμία της να λύσει έγκαιρα σημαντικά ζητήματα, όπως ο εμβολιασμός των ευάλωτων ομάδων με προβλήματα μετακίνησης, όλα αυτά “φωτίζουν” το πώς φτάσαμε σε αυτήν την αποτυχία στον εμβολιασμό”, σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

“Η συζήτηση για τα προνόμια που έχει ανοίξει η κυβέρνηση σηματοδοτεί ακριβώς την προσπάθειά της να μετακυλίσει τις δικές της ευθύνες στους πολίτες”, τόνισε για να προσθέσει: “Και την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι έχουμε παραπάνω περιφερειακά νοσοκομεία από όσα χρειαζόμαστε”. “Το σχέδιο αυτό για κλείσιμο νοσοκομείων, εν μέσω πανδημίας, είναι ξεκάθαρο υγειονομικό σαμποτάζ”, τόνισε.