• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: “Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία” – Καταγγελία για αδράνεια των αρχών

 Γυναικοκτονία στην Κρήτη: “Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία” – Καταγγελία για αδράνεια των αρχών

Φίλη του θύματος στην νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι οι εντάσεις με τον δράστη ήταν συχνές, με τον 54χρονο να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα όπως είπε, η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο όπως φαίνεται να γίνει κάποια ενέργεια.

«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι δε γνωρίζει αν έγινε κάτι. Από την πλευρά του τοπικό αστυνομικό τμήμα διαρρέει ότι δεν είχε γίνει επίσημη – επώνυμη καταγγελία.

Στο μεταξύ, ο 54χρονος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, καθώς φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, καθώς αυτοτραυματίστηκε μετά το έγκλημά του. Παραμένει φρουρούμενος και το Σάββατο θα κριθεί αν είναι σε θέση να παραπεμφθεί στις δικαστικές αρχές της Νεαπόλεως.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στις Αρχές και να μην αυτοκτονήσει μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ. Τελικά έπειτα από τις διαπραγματεύσεις αλλά και τις παρυτρύνησεις του μεγαλύτερου γιου του που έφτασε στο σημείο τελικώς πείστηκε να παραδοθεί.