Γεωργιάδης: Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ – “Λαϊκιστές, πάντα στη λάθος πλευρά”

 Γεωργιάδης: Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ – “Λαϊκιστές, πάντα στη λάθος πλευρά”

Μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι αποστολή της γαλάζιας παράταξης είναι να πολεμά τον λαϊκισμό, ρίχνοντας τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα του συνεδρίου ΝΔ, αναφέρθηκε στον απολογισμό της διακυβέρνησης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι περήφανος.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι αποστολή της γαλάζιας παράταξης είναι να πολεμά τον λαϊκισμό, ενώ πρόσθεσε ότι χρειάζεται διαρκώς να «δίνουμε τη μάχη για να μην κυβερνήσει ξανά η Αριστερά, η Αριστερά του λαϊκισμού».

«Είναι πάντα στη λάθος πλευρά στην ιστορία, ανέφερε. «Να μην τους αφήνουμε ούτε ίντσα για την προπαγάνδα τους. Η παράταξη η λαϊκή, η παράταξη που ενδιαφέρεται για τον φτωχό, για να μην αφήνουμε κανέναν πίσω, ήταν πάντα η δική μας παράταξη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση, και διευκρίνισε ότι αυτά δεν ελήφθησαν επειδή «μας πίεζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απόφαση Μητσοτάκη, με βασικό γνώμονα αυτό που λέμε: Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του».

Για την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης λέγοντας ότι είναι «ντροπή για τον ελληνισμό να συζητά στα σοβαρά κάτι τέτοιο.

Βαγγέλης Μαρινάκης