• 21 Απριλίου, 2021

Φουρθιώτης σε Βρούτση:”Γεια σου Γιάννη, ραντεβού στο πλοίο” (vid)

 Φουρθιώτης σε Βρούτση:”Γεια σου Γιάννη, ραντεβού στο πλοίο” (vid)

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει ένα βίντεο με απόσπασμα από εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο οποίο αναφέρεται στον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

“Να χαιρετήσουμε τον πρώην υπουργό Εργασίας, τον κ.Βρούτση από τον υπουργικό του θώκο, για τα χιλιάδες λάθη σφάλματα που έκανε για τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους… μικροσυνταξιούχους αλλά και για μία πρωτοφανή επίθεση κατ’εντολήν του στους αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας να συλλάβουνε δημοσιογράφους και να τους τραμπουκίσουν.

Πρωτοφανή για τα δεδομένα της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης που εκπέμπει από το 1989. Αυτές οι συμπεριφορές δεν τιμούν το θεσμό της Δημοκρατίας. Γεια σου Γιάννη, ραντεβού στο πλοίο, γεια στο καλό, μπας και σωθεί ο κόσμος, οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι. Παρακαλώ είναι προσωπική μου τοποθέτηση, το ρεπορτάζ”.

Στο ίδιο …ρεπορτάζ χαρακτηρίζεται ως ο “υπουργός που έχει πάρει παράσημο στη δημόσια ξεφτίλα”.

Βιολογική “βόμβα” τα self tests;: “Τα πετάτε κανονικά” λέει στο libre ο Κοντοζαμάνης – “Δεν είναι ασφαλές” απαντά η καθηγήτρια Μαρία Γαζούλη

Η εκπομπή είναι από τις 9 Ιανουαρίου, λίγες δηλαδή ημέρες μετά τον ανασχηματισμό που οδήγησε στην έξοδο του Γ.Βρούτση από το υπουργείο Εργασίας και σίγουρα μετά το επεισόδιο που αποκάλυψε ο ίδιος ο Γ.Βρούτσης στο Documento για την επίσκεψη του παρουσιαστή στο υπουργείο Εργασίας: “Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή”.