• 13 Ιουνίου, 2021

Facebook: “Μπλόκο” στον λογαριασμό του Σ. Μιχαλόπουλου μετά από ανάρτηση για τον Φιλιππίδη

 Facebook: “Μπλόκο” στον λογαριασμό του Σ. Μιχαλόπουλου μετά από ανάρτηση για τον Φιλιππίδη

Με «αποκλεισμό» από το Facebook για 24 ώρες, τιμωρήθηκε o σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς “Μέλισσες” Σπύρος Μιχαλόπουλος, μετά από την ανάρτησή του σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ένας από τους ανθρώπους, που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του οι ισχυρισμοί Φιλιππίδη, όχι μόνο δεν ευσταθούν αλλά είναι και ανήθικοι, είναι ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

H «ενοχλητική» ανάρτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου
Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, ο σκηνοθέτης τάσσεται υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, σχολιάζοντας το ήθος και την αξιοπρέπειά της. Ταυτόχρονα ρίχνει τα βέλη του στον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας ότι έχει χάσει τη μπάλα. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος δεν παρέλειψε να πετάξει τη “μπηχτή” του και στη Βάνα Μπάρμπα, η οποία το περασμένο Σάββατο υποστήριξε τον Φιλιππίδη δημοσίως.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ο σκηνοθέτης προέβη και σε δεύτερο ποστ χωρίς να αναφέρει το όνομα του Π. Φιλιππίδη: