Meta: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η συνδρομή σε Facebook και Instagram

 Meta: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η συνδρομή σε Facebook και Instagram

Θα πληρώνατε συνδρομή σε ένα κοινωνικό δίκτυο για να μην βλέπατε διαφημίσεις; Αν είχαν αυτή την επιλογή πολλοί θα την ενεργοποιούσαν, δείχνει η εμπειρία. Αυτό ήταν το σκεπτικό της Meta που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους το θέλουν να γίνουν συνδρομητές στο Facebook και το Instagram.

Αυτές τις ημέρες έγινε διαθέσιμη και στην Ελλάδα προαιρετικά η επιλογή της συνδρομής με 9,99 ευρώ τον μήνα για όποιον δεν θέλει τα δεδομένα του να χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις. Η συνδρομή αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις και στα δύο κοινωνικά δίκτυα.

meta_syndromi_1
meta_syndromi_2
meta_syndromi_3

Η επιλογή υπάρχει και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έρχεται σε συμμόρφωση με τους νέους κανόνες της ΕΕ.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για διαφορετική υπηρεσία από το Meta Verified που προσφέρει το μπλε τικ δίπλα στο όνομα του χρήστη.

Η Meta στέλνει ειδοποίηση σε όλους τους χρήστες των δύο δικτύων για τις επιλογές που έχουν, είτε να πρόσβαση δωρεάν με τα δεδομένα τους να χρησιμοποιούνται για στοχευμένες διαφημίσεις ή να πληρώνουν μηνιαία για να μη βλέπουν διαφημίσεις.

Το ποσό ανέρχεται στα 9,99 ευρώ το μήνα για όσους πληρώσουν μέσω του browser, ενώ αν κάποιος εγγραφεί μέσω της εφαρμογής σε iOS ή Android , η συνδρομή είναι 12,99 ευρώ τον μήνα λόγω των τελών που επιβάλει η Apple και η Google.

Αρχικά η συνδρομή θα υποστηρίζει linked accounts, δηλαδή τη σύνδεση που μπορεί να κάνει κάποιος μεταξύ του Facebook και του Instagram . Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024 κάθε συνδεδεμένος λογαριασμός θα απαιτεί επιπλέον €6 (μέσω browser) ή επιπλέον €8 (μέσω εφαρμογής).

Σχετικά Άρθρα