• 15 Αυγούστου, 2020

Επίθεση Πολάκη στη διοίκηση και τα “φοβισμένα ανθρωπάκια” της ΕΡΤ

 Επίθεση Πολάκη στη διοίκηση και τα “φοβισμένα ανθρωπάκια” της ΕΡΤ

Για “φοβισμένα ανθρωπάκια της ΕΡΤ” κάνει λόγο ο Παυλος Πολάκης, σε μια ακόμα σκληρή ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την μη μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση της τηλεσυνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα για το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολιάζει και την προβολή του…κουρέματος Πέτσα από το Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε την ανάρτηση:

Καλά ,ο Ευαγγελατος ζει εποχές δεύτερου ΚΕΕΛΠΝΟ τώρα με τα 11 μυρια που τους μοίρασε το Μαξίμου και θεωρεί ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ τις τρίχες του Πέτσα!!!(φωτό 1)
-ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ,φοβισμένα ανθρωπάκια της ΕΡΤ ,που σας πέταξε στο δρόμο ο Σαμαράς ,σας αποκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ ,που επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλύπτατε τον αρχηγό της τότε αντιπολίτευσης το Μητσοτακη ακόμα και όταν καβάλαγε μπάλες με σανό ή ψαροκασέλες ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ να προβάλλετε τη διακαναλική συνέντευξη του σημερινού αρχηγού της αντιπολίτευσης του Αλεξη του Τσίπρα ;;; Που διατύπωσε αναλυτικό οικονομικό πρόγραμμα για την οικονομική κρίση που έρχεται;;;(φωτό 2)
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!

ΥΓ1 Τη σημερινή κάλυψη να τη βλέπουν μερικοί μερικοί που νομίζουν πως θα φτιάχναμε σχέσεις με τα κανάλια μέσω προσωπικών επαφών και της ηθικής μας! ΣΑΣ ΤΟΧΩ ΠΕΙ πολλές φορές:οι καναλάρχες ΟΛΟΙ και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι σαν το τζουκ μποξ :του βάζεις κέρμα παίζει ,δεν του βάζεις δεν παίζει !!! (Φωτό 3)
Τέλος ,αυτοί είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ,πρέπει να φτιαχτεί άμεσα δικό μας καναλι !! ΑΝΤΕ γιατί πολύ το συβράσαμε το θέμα!!!
ΥΓ2.Περιμενω από κάτι ευαίσθητους συντροφους που τους ενοχλούσε και καλά η Ακριβοπουλου και ο Καψωχας να καταγγείλουν με πάθος και βδελυγμία τη σημερινή «βορειοκορεάτικη ΕΡΤ» του Ζούλα και του Μητσοτακη!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "Με μάσκες υψηλής προστασίας αξίας 11 εκατομμυρίων εξοπλίζει n κυβέρνηση το δημοσιογραφικό προσωπικό της χώρας 200"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΕΡΤ-Δελτίο των 19:55 παρουσίασε τον Τσίπρα και τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε τον Πέτσα να τον κράξει.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Καλά ,ο Ευαγγελατος ζει εποχές δεύτερου ΚΕΕΛΠΝΟ τώρα με τα 11 μυρια που τους μοίρασε το Μαξίμου και θεωρεί ΕΙΔΗΣΗ…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 6. April 2020