Πολάκης για Μητσοτάκη:”Ισχύει ότι έπαιζε τένις ενώ συζητιόταν στη Βουλή το πόρισμα Τεμπών;”

 Πολάκης για Μητσοτάκη:”Ισχύει ότι έπαιζε τένις ενώ συζητιόταν στη Βουλή το πόρισμα Τεμπών;”

Την πληροφορία που έφτασε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που εξελισσόταν η συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα της εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών, έπαιζε τένις με τρεις φίλους του μοιράστηκε ο Παύλος Πολάκης. Ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος σχετικά με αυτή την πληροφορία. Όπως δήλωσε ο ίδιος, πρόκειται για πληροφορία που έφτασε στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

«Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/3, μεταξύ 6-8 μμ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας στο Ζάππειο στο γήπεδο νούμερο 6;» διερωτάται τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Τόση έλλειψη ενσυναίσθησης, τόση αμεριμνησία, τόση γαϊδουριά; Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών… Μήπως να ρωτήσουμε τον Αλέξανδρο Αθανασίου και την κα. Καΐρη;» καταλήγει με νόημα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του από παλαιότερη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που παίζει τένις.

Σχετικά Άρθρα