• 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Big Brother: Τι είπε ο Μικρούτσικος για το θέμα με τον “βιασμό” – “Χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ”

 Big Brother: Τι είπε ο Μικρούτσικος για το θέμα με τον “βιασμό” – “Χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ”

Ανδρέας Μικρούτσικος και Χάρης Βαρθακούρης τοποθετήθηκαν για το σχόλιο που “έδιωξε” από το Big Brother τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

«Καλησπέρα σας, καλωσήρθατε στο 2ο live του Big Brother νέας εποχής. Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για εμάς. Συνέβη ένα γεγονός που μας στενοχώρησε όλους πολύ. Οδήγησε φυσικά στην αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming του Big Brother και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς, όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – και αφού ανέφερε τη θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου – είπε: «Εγκαλούν το ραδιοτηλεοτικό να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για όλο αυτό που συνέβη. Αυτό είναι τρομακτικό. Το ραδιοτηλεοπτικό μπορεί να σταματήσει εκπομπή στο ράδιο και στην τηλεόραση. Εκεί είχαμε μια διαδικτυακή ιστορία. Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα αυτό το πράγμα το απομόνωσε, έκοψε το live-streaaming, δεν έπαιξε κανένα στιγμιότυπο. Αρκέστηκε σε μία ανακοίνωση που είχε χαρακτήρα πειθαρχικό. Το έκανε με λεπτότητα, να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την αντίδρασή του» αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνεχίζει: «Άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια ηθική, ηθικολογούν ασύστολα, τα λένε για τον ανταγωνισμό (…) αν έχουμε τέτοια αντίληψη για το Διαδίκτυο ξέρεις πόσες τέτοιες δηλώσεις γίνονται παγκοσμίως; Γίνεται αυτή την ελευθερία- ελευθεριότητα του Διαδικτύου να τη φρενάρουμε; Και σήμερα την ανακαλύπτουμε; Στο πρόσωπο του ΣΚΑΪ; Και για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ο Big Brother; Τόσα μνημόνια, τόσοι κορονοϊοί και γενικότερα προβλήματα…». Κατόπιν ο παρουσιαστής ανέφερε ότι πρότεινε να πάρει μια συνέντευξη απόψε στον Αντώνη Αλεξανδρίδη, να μιλήσει μαζί του για όλα, αλλά η παραγωγή δεν το επέτρεψε.