Χαμός με Μικρούτσικο και Καινούργιου: “Μην μου λέτε από πάνω να μην τον αφήσω να μιλήσει”

 Χαμός με Μικρούτσικο και Καινούργιου: “Μην μου λέτε από πάνω να μην τον αφήσω να μιλήσει”

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (13/6) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου, όταν ο μουσικοσυνθέτης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση γύρω από το αυριανό κάλεσμα του Alpha προς τους δημοσιογράφους.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παίρνοντας για λίγο τον λόγο.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», απάντησε αμέσως ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου στις υποδείξεις των συνεργατών της από το κοντρόλ.

«Δεν είναι «συνεχίστε μόνοι σας», θα φύγω κι εγώ τότε. Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι «μην τον αφήσετε να μιλήσει». Ειλικρινά», συμπλήρωσε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

«Δύο κουβέντες μόνο, δεν πρόκειται να θίξω κανέναν. Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», παρενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα σε δύσκολη θέση.

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά Άρθρα