Μικρούτσικος: “Στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή;”

 Μικρούτσικος: “Στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή;”

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα, με αφορμή τη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στο ελληνικό κοινοβούλιο και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «κυβέρνησης όλων των Ελλήνων», ανέβασε τους τόνους.

«Αυτά είναι λόγια. Εγώ δεν θέλω να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θέλω να αυξηθεί το χαμηλότερο εισόδημα, να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ και κάθε βδομάδα να μη βλέπουμε νέες τιμές, να μην ξεμένω από λεφτά στις 15 του μήνα. Τα άλλα είναι λόγια, να δούμε εάν θα πραγματοποιηθούν. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή; Να βλέπει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να βγαίνει μετά από ένα tweet; Είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά, έπρεπε να ντρεπόμαστε χθες το βράδυ. Εγώ ξύπνησα με μεγάλη θλίψη για τα μορφώματα αυτά», ξέσπασε στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής.

«Ανδρέα μου, ηρέμησε. Έχεις δίκιο αλλά μην ταράζεις την υγεία σου», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να κατεβάσει τους τόνους.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο, όταν στη συνέχεια παρενέβη τηλεφωνικά στο πρωινό του Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Σπαρτιάτες», Χρήστος Κατσιβαρδάς, θέλοντας να αντικρούσει όσα ακούστηκαν στον αέρα προηγουμένως.

Σχετικά Άρθρα