Ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: “Τι κάνω εγώ εδώ, διακοσμητική είμαι;”

 Ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: “Τι κάνω εγώ εδώ, διακοσμητική είμαι;”

Την έκρηξη και το αδιανόητο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» προκάλεσε το πρωί της Πέμπτης (7/12) η συζήτηση στο πάνελ γύρω από το panic button που έχει δημιουργηθεί από την ελληνική αστυνομία, αλλά και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει την τοποθέτησή του γύρω από την υπόθεση και να τονίσει τη χρησιμότητα του panic button, που προωθεί η κυβέρνηση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο, στην κουβέντα ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, κύριος Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσπαθούσαν να εκφράσουν ο καθένας τη δική του άποψη, μιλώντας ο ένας «πάνω» στον άλλον, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια βαβούρα και κανείς να μην καταλαβαίνει τίποτα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τους καλεσμένους της ήδη από την αρχή της συζήτησης να είναι πιο συγκεκριμένοι στα λόγια τους και να σεβαστούν τους συνομιλητές τους. Όμως η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου. Η παρουσιάστρια θέλοντας να επιβάλλει την τάξη και να ρυθμίσει το ποιος θα πάρει τον λόγο και ποιος όχι, δεν τα κατάφερνε και εμφανώς εκνευρισμένη είπε:

«Κύριε Σούρα, δυο λεπτά. Παιδιά, μην με συγχύζετε. Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ εκτός απ’ τα εμπορικά; Διακοσμητική είμαι; Αφήστε με. Αφήστε με», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας ότι οι καλεσμένοι της δεν ακούν τις οδηγίες της.

Τι «χαλάρωσε» ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα. Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω κι εγώ τι», είπε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου στον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη, όταν της ζήτησε από το ακουστικό να ηρεμήσει.

Όταν η συζήτηση ομαλοποιήθηκε και εξαιτίας της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη συζήτηση, λέγοντας: «Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα