Έξαλλη η Καινούργιου: “Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα”

 Έξαλλη η Καινούργιου: “Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα”

Η Κατερίνα Καινούργιου… δεν άφησε να πέσει κάτω ακόμα ένα πικρόχολο σχόλιο που έκανε ανώνυμος χρήστης του Twitter για εκείνη.

Στην ανάρτηση, η παρουσιάστρια του Alpha χαρακτηρίζεται «πλαστική» ενώ σημειώνεται: «Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;».

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της αναδημοσίευσε το tweet και χωρίς να μασά τα λόγια έγραψε: «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα».

Δείτε την ανάρτησή της

«Κατίνα, ανήθικη και τραγική»

Προ ημερών το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα απασχόλησε το πάνελ του Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στο επίμαχο περιστατικό που οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση του πρώην νικητή από το Survivor All Star, έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια για τη στάση που κράτησε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ» τονίζει η παρουσιάστρια.

«Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα» πρόσθεσε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα