Κόντρα Καινούργιου με Πορτοσάλτε : Το τηλεφώνημα και οι… υποδείξεις

 Κόντρα Καινούργιου με Πορτοσάλτε : Το τηλεφώνημα και οι… υποδείξεις

Μια σύντομη αναφορά έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε.

Αρχικά, η παρουσιάστρια του Alpha είπε: «Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο χθεσινό και το έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί αυτά που έχω τουιτάρει… Θεωρώ ότι με την αναπαραγωγή όλων αυτών των θεμάτων και γενικότερα αμαυρώνουμε λίγο ως πολύ την τιμή και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν χαθεί».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές, ώστε να τιμήσουμε κι εμείς τις οικογένειες που αυτή τη στιγμή θρηνούν τα παιδιά τους. Αυτό και θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό».

Πως ξέσπασε η κόντρα

Τις τελευταίες ώρες ξέσπασε μια κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε που ξεκίνησε όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που είναι συνεργάτης της παρουσιάστριας, καταφέρθηκε κατά του Αρη Πορτοσάλτε χαρακτηρίζοντάς τον ανιστόρητο, ανεπίτρεπτο και ανυπόστατο.

Ο Αρης Πορτοσάλτε τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου με την παρουσιάστρια να ποστάρει ότι της τηλεφώνησε ο δημοσιογράφος – χωρίς να τον κατονομάζει- για να την επιπλήξει.

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Αρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στον Ανδρέα Μικρούτσικο χωρίς να κατονομάσει κανέναν από τους δύο κάνοντας λόγο για «παραποίηση» και ζητώντας από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους» είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

Σχετικά Άρθρα