Πορτοσάλτε: Έξαλλος για τις “σημαίες της Χαμάς” στο Σύνταγμα – Επίθεση σε Δούκα

 Πορτοσάλτε: Έξαλλος για τις “σημαίες της Χαμάς” στο Σύνταγμα – Επίθεση σε Δούκα

Την ιστορία με τις παλαιστινιακές σημαίες στην εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ο μοναδικός Έλληνας που είδε σημαίες της… Χαμάς και τόνισε πως ο Χάρης Δούκας έπρεπε να πει «κάτω η σημαία».

«Υποδεχθήκαμε την πρωτοχρονιά στην Αθήνα μας, στην πόλη μας, με τις σημαίες της Χαμάς να ανεμίζουν. Δεν ήταν και το καλύτερο», είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ και αφού ο σχολιαστής, Βαγγελής Παπαδημητρίου, του επισήμανε ότι δεν ήταν σημαίες της Χαμάς, αλλά της Παλαιστίνης, συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Καμία σημαία. Σε μια γιορτή που δεν έχει κανένα νόημα δεν χρειαζόταν καμία σημαία. Ο κύριος δήμαρχος έκανε κακό ποδαρικό για τον εαυτό του. Καμία σημαία και η ελληνική ακόμα. Καμία ισραηλινή, τίποτα. Ο ακτιβισμός θέλει να κάνει τη μαγκιά του σε μια στιγμή που γιορτάζουμε. Εγώ δεν θέλω καμία σημαία. Ο κ. δήμαρχος θα έπρεπε με την παρουσία του την ισχυρή να πει «κάτω η σημαία». Στο κάτω κάτω πληρώνουμε μια γιορτή.

Ως φορολογούμενοι πολίτες πληρώσαμε μια γιορτή, αυτοί δεν ξέρω πόσο φορολογούμενοι είναι, σε αυτή τη γιορτή λοιπόν δεν θέλουμε καμία σημαία».

Σχετικά Άρθρα