Ανδρίτσου: Κρύψου όπου βρεις μέσα σε τρύπες κάτω από πέτρες

 Ανδρίτσου: Κρύψου όπου βρεις μέσα σε τρύπες κάτω από πέτρες

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου παίρνει θέση στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών που αφορούν γνωστό θεατράνθρωπο ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Μέσα από ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός αναφέρεται στον φερόμενο ως θύτη χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του προειδοποιώντας τον πως τίποτα πλέον δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του. Την ανάρτηση αυτή μάλιστα, αναδημοσίευσε και η Μαριάννα Τουμασάτου στο δικό της προφίλ.

Περιγραφές που σοκάρουν από τον Βασίλη για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη: Με βίαζε από τα 15 για τέσσερα χρόνια (vid)

Η ανάρτησή της

«Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο».

Μανώλης Δράκος