• 22 Σεπτεμβρίου, 2020

33χρονος βετεράνος μετέδωσε live την αυτοκτονία του στο facebook

 33χρονος βετεράνος μετέδωσε live την αυτοκτονία του στο facebook

Ένας 33χρονος αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του σπιτιού του στο Μισισίπι των ΗΠΑ και έκανε live μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ο Ρόνι ΜακΝατ ήταν βετεράνος στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στο Ιράκ και σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία ήταν ότι πρόσφατα απολύθηκε από τη δουλειά του και χώρισε με την κοπέλα του.

Σύμφωνα με την Mirror, το βίντεο έγινε viral μέσω του TikTok παρόλο που η πλατφόρμα έχει προσπαθήσει να το απαγορέψει.

Μάλιστα είναι πολλοί οι χρήστες που μέσω των social media, έχουν δει άθελα τους, το βίντεο και προειδοποιούν άλλους χρήστες .

Live' Death Video Of Man Trends On Social Media! Tik Tok Trying Its Best To  Remove The Clip. - The Tech Education

Ένας εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε:

«Εντοπίσαμε ένα βίντεο αυτοκτονίας μέσω live stream στο Facebook, το οποίο έχει διαμοιραστεί και σε άλλες πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένου του TikTok. Το σύστημα αυτόματα επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο βίντεο παραβιάζει την πολιτική της πλατφόρμας και επισημαίνει ή πωρωθεί την αυτοκτονία. Απαγορεύουμε τους λογαριασμούς που επανειλημμένως προσπαθούν ν’ ανεβάσουν τέτοια βίντεο και εκτιμούμε τα μέλη της κοινότητας που αναφέρουν το περιεχόμενο και προειδοποιούν άλλους από το να δουν ή να μοιραστούν τέτοια βίντεο σε σεβασμό τόσο προς το πρόσωπο όσο και προς την οικογένεια».