Γλυφάδα:Το ποινικό παρελθόν του αυτόχειρα κακοποιητή -Με μώλωπες βρέθηκε η γυναίκα

 Γλυφάδα:Το ποινικό παρελθόν του αυτόχειρα κακοποιητή -Με μώλωπες βρέθηκε η γυναίκα

Δραματικό τέλος είχε ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Γλυφάδα με έναν άνδρα να αυτοπυροβολείται σπίτι του λίγο πριν την επέμβαση της αστυνομίας, μετά από επεισόδιο με την σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην οδό Ικαρίας 28. Μία τυχαία περιπολία της ομάδας ΟΠΚΕ άκουσε μία φωνή γείτονα στην περιοχή να φωνάζει «βοήθεια την σκοτώνει». Αμέσως αστυνομικοί είδαν έναν άνδρα να χτυπά την σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας και κατέβηκαν για να τον συλλάβουν.

Ο 29χρονος άνδρας έτρεξε και μπήκε σπίτι του για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Άμεσα ειδοποιήθηκε διαπραγματευτής ενώ ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή για να εισβάλουν οι αστυνομικοί στην οικία του.

  • Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί βρήκαν στην είσοδο την γυναίκα με μώλωπες στο σώμα της ενώ εκείνη τους προειδοποίησε ότι ο άνδρας πιθανώς να είναι υπό την επήρεια χαπιών ή ναρκωτικών ουσιών.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν αιμόφυρτο και νεκρό τον άνδρα που είχε αυτοπυροβοληθεί με όπλο γκλοκ που κατείχε παράνομα.

Το ποινικό παρελθόν του κακοποιητή αυτόχειρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείες και απείθεια.

Μάλιστα ήταν υποχρεωμένος να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

  • Οι αστυνομικοί έλεγξαν το αυτοκίνητό του στην πολυκατοικία και διαπίστωσαν επιπλέον ότι είχε εμπλακεί χθες (11/04) σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Αυτήν τη στιγμή, οι Αρχές διερευνούν εάν η γυναίκα είχε στο παρελθόν καταγγείλει τον 29χρονο για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας ή κακοποίησης.

Σχετικά Άρθρα