Ρέντη: Ποιος είναι ο “shark” και ποιος ο ρόλος του στα επεισόδια της δολοφονίας Λυγγερίδη

 Ρέντη: Ποιος είναι ο “shark” και ποιος ο ρόλος του στα επεισόδια της δολοφονίας Λυγγερίδη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη στο Ρέντη. Πρόκειται για τον χούλιγκαν της “Θύρας 7” με το προσωνύμιο “shark” ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια και ο οποίος παραδόθηκε στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρεται στην πολυσέλιδη δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας την ημέρα της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του άτυχου αστυνομικού ο ίδιος μαζί με άλλον έναν «είναι αυτοί που εντόπισαν το σημείο που ήταν τοποθετημένη η Α-535 Δι.Α.Τ».

Μάλιστα, ως προς το προφίλ του αναφέρουν οι αστυνομικοί:  «Παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση. Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, το οποίο είχε σημαντικό ρόλο στην επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού την 07/12/2023 στο Ρέντη Αττικής».

«Ξεχωρίζει στην Θύρα 7, καθώς κάθεται μαζί με άλλα άτομα, σε χώρο που επιτρέπονται διαπιστευμένοι. Επίσης, κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων χωρίς κανέναν περιορισμό, δηλαδή εισέρχεται σε όποια θύρα θέλει στη διάρκεια του αγώνα, περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και δίνει εντολές στον οργανωτή της κερκίδας που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με την ντουντούκα. Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα “μεροκάματα”», συνεχίζει η δικογραφία.

Όσο ήταν «μικρός», τέλος, άνηκε στο γκρουπ των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «YOUNG GROUP», για το λόγο αυτό έχει στο σώμα του σχετική δερματοστιξία.

Σχετικά Άρθρα