Πιπιλή: “Μου έκανε την κίνηση του Κασιδιάρη από το 2012” – Διαψεύδει ο Αβραμάκης

 Πιπιλή: “Μου έκανε την κίνηση του Κασιδιάρη από το 2012” – Διαψεύδει ο Αβραμάκης

Στο χθεσινό περιστατικό έντασης που διαδραματίστηκε στη Βουλή αναφέρθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status 107,7.

Ο Λευτέρης Αβραμάκης υποστήριξε ότι δεν προχώρησε σε προσβλητικές χειρονομίες ή λεκτικές προσβολές με στόχο τη Φωτεινή Πιπιλή.

«Η κ. Πιπιλή έχει μία ένταση μέσα της, που συνήθως τη μεταφέρει διακόπτοντας τους συνομιλητές, παίρνοντας το λόγο αυθαίρετα» είπε.

Όπως υποστήριξε, απαντώντας στην ένταση αυτή απλά της είπαν «ηρεμήστε, βγείτε λίγο έξω να ηρεμήσετε. Δεν την πρόσβαλα με τίποτα, δεν την έθιξα ως άνθρωπο. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα».

Η Φωτεινή Πιπιλή υποστήριξε ότι ο Λ. Αβραμάκης της έκανε την ίδια χειρονομία που της είχε κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης το 2012, που σήμαινε «κάτσε κάτω γιατί είσαι πιωμένη».

«Εγώ δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή, δεν θα φοβηθώ εσένα, απλώς έρχομαι να σου επισημάνω ότι είσαι ο Κασιδιάρης του ΣΥΡΙΖΑ και θα σε λιώσω πολιτικά για τη συμπεριφορά σου» του είπε μέσα στη Βουλή.