Πιπιλή: Έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η ΝΔ ως υπεύθυνο για την “έκρηξή” της στην Βουλή

 Πιπιλή: Έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η ΝΔ ως υπεύθυνο για την “έκρηξή” της στην Βουλή

Εξήγηση για την απειλητική κίνηση της Φωτεινής Πιπιλή στη Βουλή προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίδεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από τη θέση της στα έδρανα και κατευθύνθηκε στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.

Αμέσως ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, την επανέφερε στην τάξη, ενώ έσπευσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ώστε να αμβλυνθεί η ένταση. Πιάνοντάς την αγκαζέ, την ανάγκασε να επιστρέψει στη θέση της.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, για το περιστατικό ευθύνεται ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, ο οποίος έκανε μια χειρονομία με την οποία υπονοούσε ότι η Φ. Πιπιλή έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Η βουλευτής της ΝΔ κινήθηκε προς το μέρος του, διαμαρτυρόμενη.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Αβραμάκης υποστηρίζει πως με τη χειρονομία του εννοούσε «πήγαινε να πιεις έναν καφέ, να ηρεμήσεις» και αυτή πιθανότατα το παρεξήγησε.

Νωρίτερα, η κυρία Πιπιλή αντιδρούσε με φωνασκίες στην ομιλία Τσίπρα, κάτι που έκανε τον Λ. Αβραμάκη να εξαπολύσει επίθεση εναντίον της, με τη Φ. Πιπιλή να του απαντά πως δεν φωνάζει.

Δείτε το απόσπασμα από το σάιτ της «Αυγής»

Σχετικά Άρθρα