Διαφωνία Πιπιλή με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών

 Διαφωνία Πιπιλή με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών

Την διαφωνία της με την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, που δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα εστίασης να διατηρούν τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους πέραν του προβλεπόμενου στη άδεια έως και τις 15 Ιανουαρίου 2023, εκφράζει δημόσια η βουλευτής της Ά Αθηνών του κυβερνώντος κόμματος, Φωτεινή Πιπιλή.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας «Σύσταση και Οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου επωνυμία Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδας (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού covid 19 και προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Η κ. Πιπιλή δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αν η διαδικασία της Βουλής της έδινε τη δυνατότητα να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη Τροπολογία σήμερα το βράδυ, θα το είχε κάνει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος. Ως εκ τούτου, η ίδια τοποθετείται δημόσια και δηλώνει «πως θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημοσίων χώρων στους – με συνταγματική επιταγή- δικαιούχους, που είναι αποκλειστικά οι πολίτες που θέλουν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στα πεζοδρόμια και στις πλατείες.»

Τέλος, η κ. Πιπιλή τονίζει ότι για την αντίθεσή της αυτή, έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο μήνες προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και σε Μ.Μ.Ε.

Σχετικά Άρθρα