Ενταση στη Βουλή με πρωταγωνιστές Κεραμέως, Πιπιλή και Φίλη

 Ενταση στη Βουλή με πρωταγωνιστές Κεραμέως, Πιπιλή και Φίλη

Αναψαν τα αίματα στη Βουλή ανάμεσα στη Φωτεινή Πιπιλή, την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον Νίκο Φίλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής της ΝΔ καταφέρθηκε εναντίον του Νίκου Φίλη κάνοντας λόγο για «οργή και αγανάκτηση πολιτών από την απολίτιστη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ» και μάλιστα προσέθεσε απευθυνόμενη προς τον πρώην Υπουργό λέγοντας: «Ασκείτε επικίνδυνη πολιτική που δηλητηριάζει την νεολαία».

Κεραμέως: “Καλούμε να εμβολιαστούν εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 για να σωθεί η χρονιά”

Το γάντι στην βουλευτή της ΝΔ σήκωσε ο κ. Φίλης ζητώντας να διαγραφούν από τα πρακτικά όσα είπε η κυρία Πιπιλή, σημειώνοντας ότι προχώρησε σε αυστηρή στην κυρία υπουργό όχι στα μέλη της οικογένειας της. Έκανε, δε, λόγο για «αυτοθυματοποίηση επειδή στριμώχτηκαν από την πολιτική που ακολουθούν. «Δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου τέτοια δήλωση. Δε ζήτησε συγγνώμη ο κ.Φίλης. Δεν έχετε ευθιξία να πείτε κάτι κυρία Αναγνωστοπούλου και Τζούφη; Σας κοιτάω στα μάτια. Αποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχω μάθει να σέβομαι εγώ, σε αντίθεση με εσάς κ. Φίλη», είπε η Ν. Κεραμέως παίρνοντας τη σκυτάλη από την κυρία Πιπιλή και προσέθεσε: «Ακολουθείτε ολισθηρό δρόμο. Δήθεν σεβασμό, μιλάτε για ισότητα φύλων, Δήθεν δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ».

Αφορμή για τη νέα κόντρα στάθηκε η χθεσινή αναφορά του Ν. Φίλη προς την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά της Υπουργού. «Λυπάμαι. Έχετε δύο μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα μάθουν ότι όταν ήταν μικρά η μητέρα τους κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι το παράσημο σας. Πέρυσι η βάση για την Αρχιτεκτονική ήταν 10, φέτος έγινε 14. Ποιος αποκλείει τα παιδιά; Και σήμερα αυτό το παιδί δεν μπαίνει στο Μετσόβιο και στο Αριστοτέλειο», είπε με αφορμή την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Η κυρία Κεραμέως αντέδρασε, χθες, άμεσα λέγοντας: «Δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην οικογένειά σας. Σας παρακαλώ ανακαλέστε. Δεν σας επιτρέπω».

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα