Βιασμός ανήλικης: Έρευνα και για δεύτερη κακοποίηση κοριτσιού

 Βιασμός ανήλικης: Έρευνα και για δεύτερη κακοποίηση κοριτσιού

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων λύγισαν από την κατάθεση της 17χρονης.

Σύμφωνα με το Star το κοριτσάκι ήταν ηλικίας 13,5 χρόνων όταν ξεκίνησε να ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Πήγαινε στο κατηχητικό της ενορίας και ο ιερέας ήταν ο πνευματικός της δάσκαλος. Την βίασε, όπως κατήγγειλε, κατ’ επανάληψη περιγράφοντας τα πάντα στους αστυνομικούς με λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα.

Ιατροδικαστής: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση για τις εξετάσεις που έγιναν στην Γεωργία

Την κρατούσε μετά το κατηχητικό για εξομολόγηση, έβαζε το χέρι του στο στήθος της. Σε όλους τους βιασμούς, η ανήλικη προσπαθούσε να αντισταθεί. Όλα συνέβαιναν σε καθεστώς πίεσης και φόβου, ενώ την βίαζε ακόμα και σε χώρους της εκκλησίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ανήλικου παιδιού, η οποία έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου, ακόμα και η έμπειρη αστυνομικός της υποδιεύθυνσης ανηλίκων λύγισε.

Χρειάστηκε δυο φορές να βγει έξω από το γραφείο καθώς έβαλε τα κλάματα μετά από όσα άκουσε να περιγράφει το κορίτσι.

Χρησιμοποιούσε την πίστη για να πετύχει τους άρρωστους σκοπούς του καθώς όπως φέρεται να κατέθεσε η ανήλικη, της έλεγε: «Εγώ είμαι μετά το Θεό. Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις το Θεό στη Γη».

Το κοριτσάκι λύγισε βλέποντας σκηνή σεξουαλικής κακοποίησης σε ταινία και μίλησε στις φίλες της. Στη συνέχεια αποκάλυψε τα πάντα.

Η θεία της ανήλικης περιέγραψε στο Star σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή το κορίτσι: «Είναι σε κακή κατάσταση, μόνο κλαίει, κλαίει, κλαίει, δεν είναι καλά, με ψυχολόγο είναι. Αυτός είναι ένα κτήνος, θέλει σκότωμα. Κάποια στιγμή να γίνεται η καρδιά μας σκληρή γι αυτά τα παιδάκια κι όλα αυτά τα κορίτσια να μιλήσουνε»

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

«Θα πρέπει ο εντολέας μου αν όντως έχει τελέσει τα συγκεκριμένα αδικήματα να τα παραδεχτεί στις δικαστικές αρχές. Αν δεν τα έχει τελέσει όμως να πει το λόγο που η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα αναφέρει ότι την βίασε» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου.

Μανώλης Δράκος