Βόλος:Σοκάρει ο 15χρονος που δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από συνομήλικους

 Βόλος:Σοκάρει ο 15χρονος που δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από συνομήλικους

Ο 15χρονος από τον Βόλο, που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του, σπάει την σιωπή του και περιγράφει όσα έζησε. Η μαρτυρία του 15χρονου μαθητή στον «Taxydromo» συγκλονίζει. Περιγράφει πώς έζησε τον εφιάλτη, αμέσως μετά από μία περιήγηση στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

«Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με ψάχνει η μητέρα μου στο τηλέφωνο, ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο από πίσω. Πόνεσα. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο», λέει ο 15χρονος μαθητής.

Ο μαθητής που πηγαίνει στη Β’ Γυμνασίου φοβάται και ντρέπεται να πάει ξανά στο σχολείο του. Σήμερα πήγε μόνο για να μιλήσει με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό για να μπορέσει να επιστρέψει στα μαθήματά του.

Οι τρεις μεγαλύτεροι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, που «έδειξε» ο 15χρονος ως θύτες του, δεν πήγαν στο σχολείο και παρακολουθούνται και αυτοί από ψυχολόγο.

Όλα τα παιδιά, πάντως, ήταν παγωμένα σήμερα, δεν υπήρχαν χαμόγελα. Ο σύλλογος διδασκόντων θα αποφασίσει αν θα επιβληθεί τιμωρία στους τρεις μαθητές που αναστάτωσαν τη σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η ποινή της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα