• 16 Ιανουαρίου, 2021

Τζόκερ: Τουλάχιστον 7,5 εκατ. στο νέο τζακ ποτ – Που παίχτηκαν τα τυχερά 5άρια

 Τζόκερ: Τουλάχιστον 7,5 εκατ. στο νέο τζακ ποτ – Που παίχτηκαν τα τυχερά 5άρια

Τουλάχιστον 7,5 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ, του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, την Τρίτη 4/8/2020 μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2162ης κλήρωσης του Τζόκερ.

Ειδικότερα, οι 5 τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 10, 18, 26, 31, 41 και αριθμός Τζόκερ το 1.

Και μπορεί να μη βρέθηκε ο μεγάλος νικητής, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια), όμως, βρέθηκαν τέσσερις επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €35.617,11 έκαστη.

Ειδικότερα, τα δελτία αυτά παίχτηκαν 3 στην Αθήνα, 2 σε πρακτορείο στην όδο Σεβαστουπόλεως 137, και άλλο ένα στην οδό Μιχαλακοπούλου 45 και το τέταρτο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ποιο το σύστημα διανομής κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).