• 12 Μαΐου, 2021

Τσίπρας:”Οι πολίτες στερούνται ακόμη ένα Πάσχα εξαιτίας της ανικανότητας του κ. Μητσοτάκη” (vid)

 Τσίπρας:”Οι πολίτες στερούνται ακόμη ένα Πάσχα εξαιτίας της ανικανότητας του κ. Μητσοτάκη” (vid)

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εξ αιτίας της ανικανότητας του οι πολίτες θα στερηθούν ένα ακόμη Πάσχα.

“Μετά από έξι μήνες αποτυχημένου λοκνταουν και την εβδομάδα που η χώρα μας κατέχει το αρνητικό ρεκόρ θανάτων ανα εκατομμύριο πληθυσμού σε όλη την Ευρώπη,ο κος Μητσοτάκης αποφάσισε να βγει και να μας πει ότι πέτυχε.” αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

“Με ρεκόρ διασωληνωμένων εντός και εκτός ΜΕΘ, αποφάσισε να μας πει ότι το ΕΣΥ, που δεν στήριξε, άντεξε.Με μόλις 7% του πληθυσμού εμβολιασμένο, αποφάσισε να μας πει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διασωληνωμένων δεν είχαν εμβολιαστεί.Λες και μπορούσαν να το πράξουν και δεν το επέλεξαν” συνεχίζει στην δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως «το ερώτημα είναι:

Βάσει ποιων επιδημιολογικών δεδομένων, αυτό που δε μπορεί να αποφασίσει για σήμερα, προκαταβολικά αποφασίζει και ανακοινώνει για μετά το Πάσχα;

Βάσει ποιων δεδομένων δεν εφαρμόζεται από σήμερα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους, αλλά από τη Δευτέρα του Πάσχα, αφήνοντας ακόμα δέκα μέρες περιθώριο για φαινόμενα συνωστισμού σε πλατείες;

Και βάσει ποιών δεδομένων διατηρεί την ανοησία του sms για να μπορεί να βγει κάποιος για έναν περίπατο;

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει πια κουράσει με τις αντιφάσεις και τις αυτοδιαψεύσεις του.Όσα διαγγέλματα και να κάνει, οι πολίτες του έχουν ήδη γυρίσει τη πλάτη” καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.