Τι κατέθεσε η γυναίκα – κλειδί για την υπόθεση Λιγνάδη

 Τι κατέθεσε η γυναίκα – κλειδί για την υπόθεση Λιγνάδη

Η μαρτυρία της γυναίκας που κατέθεσε την Παρασκευή εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη σχετικά με όσα γνώριζε τα τελευταία χρόνια που μπαινόβγαινε στο σπίτι του, βλέποντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται αποκαλύφθηκε από το Star.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι διατηρούσαν σχέση, ωστόσο δεν μίλησε γιατί φοβόταν μετά από απειλές που δέχτηκε από εκείνον.

Στην κατάθεσή της η γνωστή ηθοποιός για τέσσερις ώρες εξιστορούσε περιστατικά που είχε ζήσει με τον Δ.Λιγνάδη. Μεταξύ άλλων είπε ότι έβλεπε πολλές φορές νεαρά παιδιά να μπαίνουν στο σπίτι του ή και τον ίδιο να κάνει παρέα με νέους και νέες. Παράλληλα, μίλησε για ένα περιστατικό σε νησί του σκηνοθέτη με νεαρό φίλο του ο οποίος την προσέγγισε και της είπε ότι ήταν ανήλικος και όχι 18-19 ετών, όπως της είχε πει ο Δ.Λιγνάδης.

Μιλώντας στo STAR, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ξεπεράσει τους φόβους της: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου» εξήγησε.

Η γυναίκα αυτή προχώρησε σε μια κατάθεση-φωτιά για τον γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη το βράδυ της Παρασκευής, η οποία ήταν καθοριστική για τη σύλληψή του.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη – Εισαγγελική έρευνα για εμπλοκή δομών προσφύγων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η εν λόγω γυναίκα γνώρισε τον σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης.

Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και ήρθαν πολύ κοντά.

Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν, αντέδρασε.

Στην κατάθεσή της, η γυναίκα – «κλειδί» φαίνεται να υποστήριξε πως: «Το 2016 ου είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν».

Μανώλης Δράκος