• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Τελικά μόνο… 150 άτομα στο πάρτι του Νεϊμάρ

 Τελικά μόνο… 150 άτομα στο πάρτι του Νεϊμάρ

Το πάρτι της Πρωτοχρονιάς που θα παραθέσει ο Νεϊμάρ θα διεξαχθεί με αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δέχεται σφοδρή κριτική από τότε που εφημερίδα του Ρίο ντε Τζανέιρο αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Όμως, το πρακτορείο που οργανώνει το πάρτι ανακοίνωσε πως οι αναφορές ότι πρόκειται να παραστούν 500 φίλοι και διασημότητες δεν αληθεύουν και πως μόνο 150 άτομα θα δώσουν το «παρών» στο πάρτι.

“Ο Ρονάλντο του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στην Ιταλία”

«Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες που καθορίζονται από τους δημόσιους φορείς» αναφέρει η ανακοίνωση του πρακτορείου Fabrica και προσθέτει ότι το πάρτι είναι ιδιωτικό και πως έχουν εξασφαλιστεί όλες οι σχετικές άδειες.

Η Βραζιλία έχει σχεδόν 7,5 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, νούμερο που είναι το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, και 191.139 θανάτους, αριθμός που είναι ο δεύτερος υψηλότερος μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας.