• 21 Οκτωβρίου, 2020

Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά στο Λουτράκι

 Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά στο Λουτράκι

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ΑΤ Λουτρακίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία συλλαμβάνοντας ανήλικου που επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους.

Οι άντρες του ΑΤ Λουτρακίου, δέχτηκαν καταγγελία από γονέα (Παρασκευή 16 Οκτωβρίου), ότι ο ανήλικος γιος του, περίπου 15 χρονών, , έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος γιος ενός επιχειρηματία, παρασύρθηκε σε ερημική τοποθεσία από άλλους ανήλικους με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα.

Το “τυράκι” της εξαπατησης ήταν οι φωτογραφίες μιας άλλης ανήλικης κοπέλας που υποτίθεται ότι θα έδειχναν στον 15χρονο.

Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ανήλικων δραστών, ενώ το θύμα είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί γονείς που έμαθαν για το συμβάν, κατέφθαναν στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλουν τη δράση της ανήλικης ομάδας φαίνεται να δρούσε για μεγάλο διάστημα ως συμμορία εκβιάζοντας και χτυπώντας μαθητές, με σκοπό να τους πάρουν χρήματα, κινητά ή απλά να ασκήσουν bullying.

Οι άντρες του Α.Τ. Λουτρακίου σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν περίπου 15 προσαγωγές και 5 συλλήψεις.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων, οι οποίοι είναι όλοι Αλβανικής καταγωγής και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα ανηλίκων Κορίνθου.

Πηγή: Loutrakiblog