• 30 Ιουλίου, 2021

Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

 Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 50χρονης γυναίκας, καθώς και ο συνεργός του που φέρεται να τον υπέθαλπτε. Και οι δυο φορούσαν αλεξίσφαιρα. Και οι δυο αυτή την ώρα βρίσκονται στον εισαγγελέα και μετά αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Ο δράστης, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο σπίτι ενός άλλου άνδρα, ο οποίος του παρείχε φαγητό και ρούχα.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη στιγμή της σύλληψής λιμάκιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, ο βιαστής καθόταν σε ένα καρεκλάκι πίσω από ένα περίπτερο στην οδό Δεκελείας, κοντά στη στάση «Κουμπαρσίτα» και έπινε ούζο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόκειται για έναν σκληρό κακοποιό με βαρύ παρελθόν, καθώς το 2015 βίασε φοιτήτρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει, ενώ κακοποίησε και τον σκύλο της. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.