• 13 Μαΐου, 2021

Πολάκης: Η ανάρτηση για τις ατζέντες του Φουρθιώτη και τα μυστικά που κρύβουν

 Πολάκης: Η ανάρτηση για τις ατζέντες του Φουρθιώτη και τα μυστικά που κρύβουν

Με ανάρτησή του στο Facebook o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης αναφέρεται στο θέμα της σύλληψης του τηλεπαρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη κάνοντας λόγο για μυστικά που «ακουμπάνε τον σκληρό πυρήνα του κράτους και των αρμών του».

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να χαθούν και παράλληλα πρέπει να αποκαλυφθούν ώστε «να φανεί η σαπίλα του συστήματος εξουσίας».

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης υπενθύμισε ορισμένα από τα σκάνδαλα που έφεραν την «υπογραφή» του Φουρθιώτη, σημειώνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση παρακολουθεί τις πορείες των ερευνών.

Ανάρτηση Βαξεβάνη: Τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθεί η “ατζέντα” Φουρθιώτη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ (η τηλεοπτική ΚΛΩ ΚΛΩ που μας έκανε και μηνυσεις)και κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Βαξεβάνη!!)

ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ: Οι ατζέντες και τα κομπιούτερ του Φουρθιωτη κρύβουν πολλά μυστικά που ακουμπάνε το σκληρό πυρήνα του κρατους και των αρμων του….

Πρώτον μην χαθούν και δεύτερο να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ για να φανεί η ΣΑΠΙΛΑ του συστήματος εξουσίας…..

ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ….

ΥΓ Δεν ξεχνάμε
-ούτε τα 240.000 χιλιάρικα από το πρόγραμμα Συνεργασία
-ούτε την ΚΟΜΠΙΝΑ με τις 14 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ που πήραν επιστρεπτεες (ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, ΠΙΤΣΙΛΗ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για εσάς το λέω)
-ούτε τη φύλαξη από ένα αστυνομικό τμήμα αστυνομικους ,στο σπίτι του και στο «στούντιο» στο Περιστέρι …..(ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ για σένα το λέω)

Βάζω και φωτογραφίες από τις αναρτήσεις μου πριν ένα μήνα που πυροδότησαν το θέμα, με κατάληξη την τελευταία φωτογραφία μετά τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη!