• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πελώνη: “Ο Χαρδαλιάς έχει υπερβάλει εαυτόν”

 Πελώνη: “Ο Χαρδαλιάς έχει υπερβάλει εαυτόν”

Πλήρη κάλυψη στο Νίκο Χαρδαλιά παρείχε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη για τον χειρισμό των πυρκαγιών στην χώρα.

«Πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέο», τόνισε η κα Πελώνη λέγοντας πως τα κυβερνητικά στελέχη δεν είναι καθόλου ικανοποιημένα από αυτό που έγινε. «Αναγνωρίζουμε τον πόνο των ανθρώπων».

Ερωτηθείσα σχετικά είπε ότι όλες οι παραιτήσεις όλων των κυβερνητικών στελεχών είναι πάντα στο συρτάρι του πρωθυπουργού, ενώ για τον κ. Χαρδαλιά επεσήμανε ότι «έχει υπερβάλει εαυτόν». Σημείωσε, επίσης, ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος απ’ έξω.

Πρόεδρος του χωριού Ασμήνι προς κατοίκους: “Καμία εκκένωση, κρατάτε γερά. Δεν φεύγει κανένας” (vid)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι υπήρχε συνεχής ενημέρωση για τη μάχη με τα πύρινα μέτωπα. Όσον αφορά, δε, στα εναέρια μέσα, εξήγησε ότι δεν πετούν όλα ταυτόχρονα και σε συνθήκες πυκνού καπνού.

Σχετικά με τις αποζημιώσεις, η κα Πελώνη τόνισε πως «τα υπουργεία δούλευαν όλες αυτές τις μέρες για να προχωρήσουμε τάχιστα».

Για το πακέτο στήριξης των 500 εκατομμυρίων ευρώ για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες στις πυρόπληκτες περιοχές, που ανακοινώθηκε χθες, ανέφερε ότι το στοίχημα είναι να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα γρήγορα στον χειρισμό αυτής της κρίσης.