• 20 Ιουνίου, 2021

Πάτρα: Δεν κλήθηκε στα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής η “ψυχή” της Κλινικής – Φωνές στελεχών της ΝΔ

 Πάτρα: Δεν κλήθηκε στα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής η “ψυχή” της Κλινικής  – Φωνές στελεχών της ΝΔ

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο στην Πάτρα η πρώτη ψυχιατρική κλινική για παιδιά και εφήβους στην νοτιοδυτική Ελλάδα.

Αίσθηση και μάλιστα μεγάλη προκάλεσε η απουσία της Παιδοψυχολόγου Βιολέτας Σιγάλα από τα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου.

Η Συντονίστρια του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, Βιολέτα Σιγάλα, η οποία όπως λένε οι πληροφορίες του thebest.gr δεν κλήθηκε να παραστεί στα εγκαίνια, ήταν από τους ανθρώπους που πάλεψαν όσο κανείς για τη δημιουργία αυτής της κλινικής.

Για αυτό το λόγο και η απουσία της, την ώρα που στα εγκαίνια συνωστίζονταν πολλοί άσχετοι με την προσπάθεια και το αντικείμενο, έκανε περισσότερο … θόρυβο και από τα ίδια τα εγκαίνια.

Την απουσία στιγμάτισε και ο γνωστός γιατρός και στέλεχος της Ν.Δ. Θρασύβουλος Μαυρομμάτης ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του:

…ούτε πρόσκληση, ούτε κάποια εύφημη μνεία για την παιδοψυχίατρο ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΣΙΓΑΛΑ , την επί πολλά πολλά χρόνια διευθύντρια πυλώνα του παιδοψυχιατρικού τμήματος του “Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων” στα σημερινά εγκαίνια της παιδοψυχιατρικής κλινικής παρουσία του αρμόδιου υπουργού υγείας Β. ΚΙΚΙΛΙΑ….!!
…άλλο ένα ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΉΣ ΜΑΣ και αυτή η αγνόηση…!!!
…κρίμα……

Δολοφονία Καρολάιν: Ο πιλότος αναγνώρισε τη γλώσσα ομιλίας των δραστών – Σχεδόν ταυτοποιήθηκε ο ένας