Πάτρα: Προς πώληση το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη

 Πάτρα: Προς πώληση το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη

Προς πώληση βγήκε το σπίτι που ζούσε τα προηγούμενα χρόνια η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Σύμφωνα με το Pelop, η μεσίτρια Αγγελική Πολύζου Δημητρίου ανάρτησε την αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναγνωρίζουν και να σχολιάζουν πως επρόκειτο για το ακίνητο που ζούσε η οικογένεια της κατηγορούμενης μητέρας που αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το τριώροφο της οδού Μπιζανίου άνηκε στην σπιτονοικοκυρά Ευγενία Κούτρα, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το 2020. Προφανώς οι κληρονόμοι της Ευγενίας Κούτρα θέλουν να πουλήσουν το ακίνητο, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις που είχαν σημειωθεί στη γειτονιά με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι όταν είχε ξεσπάσει σάλος με την υπόθεση.

Το οίκημα διαθέτει τρεις ορόφους όπου ο καθένας έχει επιφάνεια 100 τ.μ., είναι διαμπερές και κατασκευάστηκε το 1980. Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στις 270.000 ευρώ και χαρακτηρίζεται από το μεσιτικό γραφείο ως επενδυτικό.

Η πρώην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου είχε μετακομίσει με τον αείμνηστο σύζυγό της το 2006 στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια η σπιτονοικοκυρά είχε συνταξιοδοτηθεί και ζούσε στο σπίτι, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σχετικά Άρθρα