Οικογενειακή τραγωδία στα Διαβατά: Σκότωσε τον πατέρα του πυροβολώντας τον στο κεφάλι

 Οικογενειακή τραγωδία στα Διαβατά: Σκότωσε τον πατέρα του πυροβολώντας τον στο κεφάλι

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε οικισμό Ρομά, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου ένας 22χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 46χρονο πατέρα του.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, φέροντας θανατηφόρο τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ πατέρα και γιου, τον οποίο φαίνεται να πυροδότησαν οικογενειακά θέματα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Γείτονας του 46χρονου θύματος, που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες τόνισε στο newsit.gr: «Το τελευταίο διάστημα είχαν πολλά προβλήματα μεταξύ τους, ο πατέρας με τον γιο. Μάλωναν πολύ συχνά. Ο πατέρας του είχε χωρίσει με τη μητέρα του και είχε φέρει στο σπίτι μία άλλη γυναίκα για την οποία δεν συμφωνούσαν τα παιδιά. Ούτε ο νεαρός.

Και μάλωναν πολύ για τον λόγο αυτόν. Ο ένας καβγάς έφερε τον άλλο και φτάσαμε στο σημείο να τον σκοτώσει. Όταν το κατάφερε έφυγε, εξαφανίστηκε. Κάπου κρυβόταν».

Πηγή: newsit.gr

Χρήστος Σταθόπουλος