Οικογένεια Φύσσα: Προσκλητήριο για την δίκη της “Χρυσής Αυγής” στο Εφετείο

 Οικογένεια Φύσσα: Προσκλητήριο για την δίκη της “Χρυσής Αυγής” στο Εφετείο

Η οικογένεια και οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, με ανακοίνωσή τους καλούν όλους όσοι διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα, να στηρίξουν με την παρουσία τους τη νέα μάχη που θα δοθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Όπως τονίζουν, πρόκειται να εκθέσουν ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως τις παράνομες πράξεις των κατηγορουμένων, έχοντας την πεποίθηση ότι η πρωτόδικη απόφαση θα επικυρωθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκινά στις 15 Ιουνίου, στο Εφετείο Αθηνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των συνηγόρων της οικογένειας Φύσσα
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9:00 στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών ξεκινάει η δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», στο πλαίσιο λειτουργίας της οποίας τελέστηκε, μεταξύ άλλων, και η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα. Η πρωτόδικη απόφαση, αποτέλεσμα πολυετούς και κοπιώδους εργασίας των παραγόντων της δίκης δικαίωσε τα θύματα αλλά και τις φωνές που επί σειρά ετών προειδοποιούσαν για τον εγκληματικό χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Από μέρους μας, οι παριστάμενοι προς υποστήριξη της κατηγορίας καλούμαστε εκ νέου να εκθέσουμε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως τις παράνομες πράξεις των κατηγορουμένων, έχοντας την πεποίθηση ότι η πρωτόδικη απόφαση θα επικυρωθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Καλούμε και πάλι όσες και όσους διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα, να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτή την μάχη.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

Χρύσα Παπαδοπούλου

Ελευθερία Τομπατζόγλου

Αργύρης Συρίγος

Μαρίνα Δαλιάνη

Μανώλης Δράκος