Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη: “Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς”

 Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη: “Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς”

Μήνυμα στήριξης έστειλε η Μάγδα Φύσσα

Μήνυμα στήριξης έστειλε η Μάγδα Φύσσα στο 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, θύμα μαστροπείας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Νομική Σχολή από την Επιτροπή Αλληλεγγύης, την Τρίτη 26/3.

«Πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε»

Ειδικότερα, στην παρέμβαση της, η Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι δεν πρόκειται να αφεθεί το κορίτσι μόνο του. «Είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για το παιδί. Το παιδί που αν γλιτώσει υπάρχει ελπίδα. Απευθύνομαι στο μικρό και του λέω ότι έχει παρά πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας και γνώρισε τον πιο άσχημο και απαίσιο κόσμο. Δεν φταίει αυτό. Εμείς όμως φταίμε.

Και γι΄ αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να το στηρίξουμε και πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε το αυτονόητο. Να καταδικαστούν» ανέφερε.

Η Μάγδα Φύσσα απευθυνόμενη στη 12χρονη και την οικογένειά της τόνισε: «Πρέπει να ξέρει ότι η ζωή του ανήκει και δεν τη χρωστάει σε κανέναν. Σκεφτόμουν ερχόμενη εδώ, επειδή κι εγώ είμαι θύμα αυτής της κοινωνίας χάνοντας τον δολοφονημένο Παύλο, ποσό άδικο είναι που αυτό το παιδί δεν μπόρεσε να τον γνωρίσει. Γιατί ξέρω ότι θα ήταν σήμερα εδώ, με την αγάπη που είχε στα παιδιά θα μπορούσε να της απαλύνει τον πόνο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι σαν τον Παύλο και είμαστε εδώ».

Και κατέληξε, «θα είμαστε δίπλα της, δίπλα σε όλη την οικογένεια σε ό,τι χρειαστούν».

Σχετικά Άρθρα